Aanpak

In 5 stappen naar online succes

Als proactief internetbureau bieden wij elke klant een passende totaaloplossing. Van strategie tot activatie, op onderdeelniveau of het volledige traject. We gebruiken hiervoor onze bewezen 5 stappen methode. Deze staat garant voor kwaliteit, effectiviteit, transparantie en veiligheid. Door deze grondige aanpak halen we de deadlines die we afspreken en voorkomen we onverwachte kosten. De klant weet gedurende het hele proces exact waar hij aan toe is en heeft nauw contact met onze mensen.

1. Verkenning

Inventariseren
Samen met de klant brengen we de wensen en vraagstukken helder in kaart.

Debrief
Na de inventarisatie vatten we het geheel kort samen in een debrief en stemmen we deze af met de klant. Hierin worden tevens de vervolgstappen gedefinieerd.

2. Strijdplan

Strategie
Op basis van de inventarisatie en debrief creëren we het strategisch en resultaatgericht plan. We maken in dit plan een keuze uit de mogelijke wegen en middelen om de doelstellingen te bereiken. Ook voor de lange termijn.

Interactie / functioneel ontwerp
Aan de hand van het strategisch plan werken we een schematische en interactieve blauwdruk (wireframes) en documentatie uit. Dit geeft in een vroeg stadium een goed beeld van de user experience en wat men functioneel van de oplossing kan verwachten.

3. Design

Designvoorstel
Op basis van de blauwdruk, het strategisch strijdplan en de huisstijlmanual creëren we het eerste designvoorstel.

Designuitwerking
Vervolgens werken we alle benodigde designonderdelen in detail uit. Dit resulteert in visueel en interactief prototype van de oplossing. Hierdoor krijgt de klant vooraf een nog beter inzicht van de uiteindelijke oplossing.

4. Techniek (ontwikkeling)

Development
Alle voorgaande onderdelen zijn de uiteindelijke ingrediënten van de te ontwikkelen oplossing. Onze technische toppers programmeren kwaliteitscode die garant staat voor prestatie en veiligheid.

Testen & Live zetten
De uiteindelijk ontwikkelde oplossing wordt eerst uitvoerig door ons getest. Na deze test gaat de klant testen. Is alles naar wens van de klant? Dan is de oplossing klaar voor livegang en wordt vervolgens geplaatst op onze veilige hosting infrastructuur. En daarna…? Champagne!

5. Waarborgen

Optimalisatie
Na oplevering blijven we monitoren. We adviseren waar optimalisaties doorgevoerd kunnen worden om de prestaties te verbeteren.

Activatie
We adviseren, begeleiden en realiseren de online marketing strategie en streven naar een maximale ROI.

Support
Na livegang verzorgen we trainingen zodat de ontwikkelde oplossing optimaal kan worden gebruikt en benut. Uiteraard staan onze enthousiaste en behulpzame mensen altijd klaar om vragen te beantwoorden en onderwerpen op te lossen.

 

Oplossingen

Website

Webapplicatie

Intranet

E-commerce

Mobile App

Online marketing

Jouw bedrijf ook in 5 stappen naar online succes?

We nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie en laten graag zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.