Converterende webshops ontwikkel je bij Outpost11

B2B en B2C webshops

Outpost11 heeft jaren lange én bewezen ervaring met het ontwikkelen van krachtige en doeltreffende webshops. Zowel aan de technische kant als de commerciële ontwikkelen wij maatwerk webshops die converteren.

Wij ontwikkelen specifiek voor jouw sector de ideale webshop. Je hebt dus een unieke webshop met een uniek design. Er zijn geen beperkingen, alles is mogelijk.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van zowel business-to-business als business-to-consumer webshops.

Voordelen

 • Gericht op conversie
 • B2B & B2C
 • Maatwerk
 • Koppeling met derden gemakkelijker
 • iDeal, Paypal, Creditcard en andere betaalproviders
 • Mobielvriendelijke (Responsive/Adaptive) webshop, wat zorgt voor;
  1. Meer traffic
  2. Meer omzet
  3. Betere ranking in zoekmachines

 

Koppeling met backoffice

Om alle systemen synchroon met elkaar te laten lopen en een hoop administratief werk te besparen, koppelen wij je backoffice met de webshop. Hierdoor kunnen voorraden, prijzen en producten realtime worden aangepast en getoond op de webshop. Bestellingen die in de webshop worden gedaan, zitten dan direct in je backoffice. Scheelt tijd en daarmee geld!

 

Wij maken webshop-koppelingen met diverse ERP-systemen, zoals een UNIT4, Microsoft Dynamics en Exact.

 

Omdat er een grote gelijkenis is tussen de code van onze Web Applicaties en Windows-toepassingen, zoals Microsoft Dynamics, UNIT4 en Salesforce, wordt de overgang van het ene systeem naar het andere zelfs nog gemakkelijker. 

Betalingen

Of je nu met facturen werkt of bestellingen direct wilt laten betalen. Wij koppelen de webshop met de meest gebruikte online betaalsystemen zoals iDeal, PayPal, Creditcard, etc.

Responsive / Adaptive design

Meer dan de helft van het bezoek van een webshop komt tegenwoordig van een mobiel of tablet. Wij zorgen ervoor dat je webshop mobielvriendelijk is en ook op alle devices werken, gebruiksvriendelijk zijn en natuurlijk converteren. Hierdoor heb je meer traffic en meer omzet.

En niet alleen voor de gebruiker is het prettiger als je website responsive is. Je ranking in Google wordt daarmee ook verhoogd, dus is het tevens goed voor je SEO.

 

Converterende webshops ontwikkel je bij Outpost11

Wij staan altijd open voor een kennismaking en komen graag bij je langs.
Bel of mail ons voor een afspraak, dan zorgen wij voor de worstenbroodjes ;)

Bel ons: +31(0)76 561 51 11

Bekijk 1 van onze webshops