De beste combinatie: ASP.NET & Outpost11

Microsoft ASP.NET

Outpost11 is het internetbureau dat websites, webshops, intranet, apps, etc. ontwikkelt in Microsoft ASP.NET. ASP.NET wordt gebruikt voor het ontwikkelen van web gebaseerde applicaties. 

Outpost11 heeft al meer dan 10 jaar kennis van ASP.NET in huis, onze specialisten zijn zeer ervaren ontwikkelaars en uitblinkers in hun vakgebied. Daar zijn wij trots op!

Goede code is het halve werk

Om de performance van je website te optimaliseren is het goed opzetten van de code van belang. Zeker nu mobiel bezoek (met de snelheid van de mobiele verbindingen) van je website zeker de helft, al dan niet meer, is geworden. Ook dan moet je website snel worden geladen, anders verlies je een groot deel van je bezoek.

 

Het Microsoft ASP.NET is hét framework voor professionele en veeleisende Web Applicaties. Het is een bewezen technologie, het is veiliger, robuuster en sneller

Professionele koppelingen met backoffice systemen

Omdat er gelijkenis is tussen de code van onze Web Applicaties en Windows-toepassingen, zoals Microsoft Dynamics, UNIT4 en Salesforce, wordt de overgang van het ene professionele systeem naar het andere gemakkelijker. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je je ERP-systeem wilt koppelen aan je webshop.

Voordelen

  • Goede code > Snelle applicaties
  • Koppeling met derden gemakkelijker
  • Wij zijn ook strategisch dé partner
  • Onze ontwikkelaars zijn uitblinkers in ons vakgebied
  • Wij maken gebruik van het gebruiksvriendelijk, Open source Umbraco CMS

Strategie is net zo belangrijk

Buiten het feit dat wij de techniek heel belangrijk vinden, is de strategie van een website net zo belangrijk. Elke applicatie heeft namelijk een doel. Bepaal vooraf wat dit doel is, wie je wilt bereiken en hoe je dat wilt doen. Wij denken dan vanaf het begin mee en samen maken we het meesterplan (inclusief functioneel en creatief ontwerp) voor je applicatie om je te helpen deze doelstellingen te behalen.

Open Source CMS Umbraco

Een CMS dat ook aan de voorzijde van de digitale revolutie staat en past bij hetgeen wat we doen, is het Open Source Content Management Systeem Umbraco. Voor meer dan 7 jaar, maken wij gebruik van dit CMS. Umbraco is namelijk ook een van de meest betrouwbare en geavanceerde CMS-en ter wereld gebaseerd op de Microsoft ASP.NET technologie.

Onze klanten, zoals Provincie Brabant, Grolsch / Asahi, Interpolis, XCOR, PHC, Juzt hebben er inmiddels al een enige tijd mee gewerkt en ervaren het als een prettig CMS met een duidelijke structuur en veel mogelijkheden.

 

ASP.NET & Outpost11; de beste combinatie

Wij staan altijd open voor een kennismaking en komen graag bij je langs.
Bel of mail ons voor een afspraak, dan zorgen wij voor de worstenbroodjes ;)

Bel ons: +31(0)76 561 51 11