Zelf pagina’s Modulair opbouwen in je custom website met het Umbraco CMS?

Meer vrijheid en controle met het nieuwe Umbraco CMS

Het Umbraco CMS is geëvolueerd. Dit houdt in dat het sinds kort mogelijk is websites modulair op te zetten zodat je in het CMS zelf pagina’s kunt opbouwen, aanpassen en onderhouden zonder te programmeren. Niet alleen is het zeer gebruiksvriendelijk en biedt het je veel vrijheid en flexibiliteit. Daarbij is het ook nog eens kostenbesparend

 

De belangrijkste voordelen op 'n rij

Zelf pagina's opbouwen

Zelf aanpassingen maken

Programmeren niet nodig

Eenvoudig drag 'n drop systeem

Kostenbesparend

Automatisch responsive & mobiel

 

 

Wat houdt Modulair precies in?

Buiten het kunnen aanmaken van nieuwe pagina’s, het plaatsen en wijzigen van teksten, toevoegen van afbeeldingen en video’s, kun je nu zelf je pagina opbouwen met modules die voor jouw website zijn ontwikkeld. Je kunt daarbij zelf bepalen waar, hoeveel en op welke pagina’s je de beschikbare modules toevoegt. Op deze manier ben je als beheerder in staat alle pagina’s op je website zélf op te bouwen en aan te passen. Hierdoor verander je je website en de functionaliteiten op je website en kun je je website optimaal laten presteren.

Hoe werkt dat precies?

Heel eenvoudig! In het CMS kun je door middel van twee klikken een module op een pagina toevoegen. Je vult per module specifieke gegevens en instellingen in, slaat het op, publiceert je pagina en voilà, je module is toegevoegd aan de pagina en staat Live.

Modules kun je, door ze te slepen, een andere plek geven waardoor je je pagina op verschillende manieren kunt opbouwen en kunt testen wat het beste werkt. Zonder ook maar enige kennis te hebben van programmeren!

In de instellingen van een module zijn meerdere design (binnen de huisstijl) opties mogelijk. Hierdoor krijg je nog meer vrijheid zodat je onderdelen op de pagina kunt uitlichten en op laten vallen ten opzichte van andere onderdelen. Denk hierbij aan achtergrondkleuren, fontstijlen, fontkleuren en kleuren van buttons.

 

Advies

Wij helpen je het maximale uit je website te halen door onze kennis samen te brengen met jullie kennis van het merk en de organisatie waarvoor de applicatie wordt ontwikkeld. Ons strategisch advies, gericht op conversie, helpt jullie de doelstellingen van de website beter te kunnen bereiken.

Wij zorgen dan voor de initiële opbouw van de pagina’s en bouw van de websites. Wij richten ons op de conversies, juiste informatiestroom op de website en de manier waarop de pagina’s met elkaar zijn gekoppeld.

Na Livegang, kijken wij vanaf de zijlijn mee en adviseren je met de opbouw van de pagina’s, finetuning van de gehele website en verbetering van de conversie.

Indien de doelstellingen niet meer kunnen worden behaald met de huidige modules, kan het systeem erg eenvoudig worden uitgebreid met andere nieuwe en op de doelstellingen afgestemde modules. Plug ’n Play dus!

 

 

Grote diversiteit aan module

Headings, teksten, iconen, links en buttons

Chat module

Diverse images modules (sliders & galleries)

Embedding van Video, Maps, Tool e.d.

Contact, bel me terug

Sharing module

Nieuwsbrief, download forms

En nog veel meerBELANGRIJK: Alle bovenstaande modules worden custom voor je merk of organisatie ontwikkeld. Daarmee zijn ze uniek en afgestemd op je eigen doelstellingen, wensen en huisstijl.


Wil je een live demo?

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij geven je graag een demo. Bel of mail ons voor een afspraak bij ons op kantoor.

Bel ons direct op dit nummer:

+31(0)76 561 51 11