Oplossingen


Volgens onze 5 stappen methode ontwikkelt Outpost11 kwalitatieve maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de doelstellingen van de klant. Als frontrunners maken we uiteraard gebruik van de laatste technologieën en ontwikkelingen, zolang ze voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden.

Website

Gebouwd op het gebruikersvriendelijke en modulaire CMS UMBRACO, zorgen wij er voor dat je website perfect ingericht wordt voor het beoogde doel en resultaat.

Lead generation / Conversie / CMS / Umbraco / Campagnes / Branding

Webapplicatie

We maken oplossingen die integreren binnen jouw organisatie. We koppelen systemen en optimaliseren processen. Veilig en op maat. Kortom: digitalisering op zijn best.

Custom / Cloud / Processen / Integratie / Informatie

 

Intranet

Een custom social intranet dat interne communicatie en bedrijfsprocessen van je organisatie stroomlijnt en optimaliseert. Dit resulteert in een betere onderlinge samenwerking en zorgt voor een tijdsbesparing op bedrijfsprocessen.

Social intranet / Automatisering / Interne communicatie / Bedrijfsprocessen

 

E-commerce

Wij ontwikkelen zowel Consumenten als Business-to-Business maatwerk webshops. De stappen naar verkoop zijn gebruikersvriendelijk en doeltreffend, wat zorgt voor een maximaal verkoopresultaat.

Webshop / Conversie / Customer Journeys / Koppeling back-office / ERP / B2B / B2C / CRM

Mobiele app

We adviseren en helpen bedrijven met de ontwikkeling van kwalitatieve en robuuste mobiele apps voor iOS en Android. Dit kunnen B2C Marketing apps zijn of B2B Zakelijke apps.

iOS / Android / Hybride / Marketing app / Zakelijke app

 

Online marketing

Redenerend vanuit de doelstellingen ontwikkelen we een effectieve online marketing strategie en middelenmix, met als doel het behalen van maximaal resultaat.

SEO / SEA / Social / Display advertising / E-mail marketing / Marketing automation / ROI

 

 

Technologiën

We maken gebruik, koppelen met en hebben een uitgebreide ervaring met deze technologieën en API’s. Als front-runners staan we niet stil en breiden deze lijst continue uit.

Google Tag Manager

Exact

MailPlus

Google Analytics

MailChimp

Benieuwd welke oplossing we voor jouw bedrijf kunnen creëren?

Neem dan gerust contact met ons op! We ontdekken graag gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn.