Outpost11 wint meervoudige aanbesteding voor Provincie Noord-Brabant

De Provincie Noord-Brabant heeft wederom gekozen voor Outpost11.

De Provincie Noord-Brabant heeft na een intensief aanbestedingstraject tussen vier kwalitatieve bureaus, wederom gekozen voor Outpost11. Het concept van Outpost11 sluit dermate aan bij de merkwaarden en strategie van de Provincie Noord-Brabant, dat zij unaniem deze meervoudige aanbesteding hebben gewonnen.

Outpost11 levert hiermee haar bijdrage aan het versterken van het imago en de (inter)nationale uitstraling van de regio Brabant als top kennis- en innovatieregio van Europa, om deze (economisch) aantrekkelijk te maken en te houden voor potentiële investeerders, werknemers, studenten en bezoekers.

Bram Wermenbol, managing partner Outpost11:

Al meer dan 7 jaar werken we met veel enthousiasme en plezier aan talloze uitdagende projecten voor de Provincie Noord-Brabant. Dat wij deze aanbesteding hebben gewonnen is te wijten aan het feit dat wij altijd met een frisse blik naar de vraag- en doelstellingen van een klant kijken. Ook dit keer hebben wij een naadloos aansluitende oplossing bedacht voor de Provincie Noord-Brabant. Ik ben ontzettend trots op ons bureau en het team van creatieve toppers die keer op keer onze klanten weten te verrassen! Uiteindelijk draait alles om kwaliteit en daar hoef je niet per se het grootste bureau van Nederland voor te zijn.”

Brabant Europe's Heart of Smart Solutions