About Alcohol, Grolsch & Asahi

About Alcohol, Grolsch & Asahi

About alcohol is het eerste resultaat van onze nieuwe samenwerking met Koninklijke Grolsch & Asahi Europe Ltd. Het betreft een educatieve website over het gebruik van alcohol. De website is in eerste instantie gericht op de Nederlandse markt, maar zal op korte termijn verder worden uitgebreid en zich tevens gaan richten op een aantal internationale markten van Asahi.

Het doel van About alcohol

About alcohol informeert je over de voor- en nadelen van alcoholgebruik. De website bestaat uit verschillende onderdelen, zoals verantwoord alcoholgebruik, wat doet alcohol met je lichaam, alcohol in het dagelijks leven en informatie over bier. Het doel van de website is om zoveel mogelijk informatie te geven in begrijpelijke overzichten en onderwerpen.

About Alcohol - Grolsch & Asahi - Outpost11
About Alcohol - Grolsch & Asahi - Outpost11 - Responsive

Ivanka Munsterhuis, Corporate Affairs Koninklijke Grolsch Nederland

"De samenwerking met Outpost11 was heel goed. We moesten deze website in heel korte tijd realiseren, maar door korte lijnen, duidelijke communicatie en wederzijds vertrouwen hebben we samen een gestructureerde en informatieve website ontwikkelt over verantwoord alcoholgebruik, zowel voor de Nederlandse als de internationale markt"

Land/taal keuze

Voordat je op de verantwoord alcohol pagina terecht komt, krijg je eerst een land/taal keuze. Voor Nederland zijn nu Nederlands en Engels beschikbaar. Dit zal in de toekomst uitgebreid worden naar meerdere land/taal combinaties. Zo kan er ook per land ingesteld worden of er een age check gedaan moet worden.

De informatieve website over alcohol bekijken?

Modules

Door gebruik te maken van verschillende modules kan elke pagina verschillend opgezet worden. Zo kun je afbeeldingen over volle breedte plaatsen, opsommingen plaatsen, video's toevoegen, sliders (zoals bij 'Wat doet alcohol met je lichaam'), quotes etc. Belangrijk voor deze website is dat de informatie zo overzichtelijk mogelijk weergegeven kan worden. Onderwerpen moet duidelijk naar voren komen. En door middel van de zoekfunctie kan daar ook makkelijk op gezocht worden. 

We kunnen jou ook voorzien in online succes. Neem contact met ons op!