De webshop voor scheepsbenodigsheden aan boord

Outpost11 presenteert de met ERP-systeem (Unit4 Multivers Extended) gekoppelde webshop van Allround Ship Supply! Schip Ahoy!

B2B webshop

Waar doen kapiteins van schepen hun boodschappen, schaffen ze gereedschap aan, kopen ze verf in of halen ze het dek materiaal? Bij Allround Ship Supply natuurlijk! Dé webshop voor aanschaf van materiaal, levensmiddelen, gereedschap en nog veel meer in de scheepsindustrie. Outpost11 presenteert de met ERP-systeem (Unit4 Multivers Extended) gekoppelde webshop van Allround Ship Supply! Schip Ahoy!

Allround Ship Supply - Webshop

Van registratie tot bestelling

De webshop is een Business to Business webshop, je kunt dus alleen een bestelling doen wanneer je een relatie bent van Allround Ship Supply bent geaccepteerd en goedgekeurd als klant.

Nieuwe gebruikers kunnen een registratieformulier op de webshop invullen, waarna er een notificatie bij Allround Ship Supply binnenkomt en de nieuwe gebruiker in Unit4ME is geplaatst. De gebruiker kan wel meteen een bestelling doen, maar er volgt een goedkeuringsproces waarna de eerste bestelling kan worden geleverd.

Volledig responsive

De webshop is juist ook geschikt voor smartphones en tablets, gezien dat devices zijn die de kapiteins binnen handbereik op hun schip hebben.

Bestelfeatures

Verder hebben we het mogelijk gemaakt dat je producten meteen vanuit een overzicht pagina in het mandje kunt plaatsen. Je kunt tevens vanuit het overzicht opvragen wat de voorraad van een product is. Dit wordt namelijk real-time opgehaald vanuit het ERP-systeem. Zo kun je bijvoorbeeld snel bepalen of je voor een vergelijkbaar of vervangend product kiest wanneer het desbetreffende product niet op voorraad is.

Allround Ship Supply - Mobiel & Responsive

Nieuwsgierig geworden?

Neem snel een kijkje op:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?