De Meeuw Building Configurator

We hebben samen met DEMEEUW weer een volgende stap gezet naar de toekomst. Na de succesvolle lancering van de nieuwe website voor DEMEEUW en de uitbreiding voor de talen is er nu een tool online waarmee je zelf je bouwkeet kan samenstellen: DEMEEUW Building Configurator.

Over DEMEEUW

DEMEEUW maakt ruimte voor flexibele oplossingen die écht anders zijn in welke sector dan ook. Snel realiseerbaar, eenvoudig aanpasbaar en flexibel in functie, locatie en volume.

Zelf samen stellen

Naast de standaard units die je kunt huren of kopen is er ook de mogelijkheid om het geheel zelf samen te stellen. Daarom hebben we een tool gemaakt waarmee dit mogelijk is. Daarmee kun je dus je zelf samengestelde bouwkeet huren.

Building Configurator

Door middel van tooltips zie je een korte uitleg hoe je je eigen keet kan samen stellen.

De ruimtes zijn opgedeeld in drie categorieën: algemene ruimtes, sanitaire ruimtes en verkeersruimtes. In de tool kun je je gewenste ruimte slepen door middel van drag en drop naar het grid daaronder. Zo kun je de keet indelen naar eigen wens, ruimtes plaatsen, weer verwijderen of verplaatsen. Je kunt switchen van verdieping 1 naar verdieping 2 en een hal toevoegen. 

Na het samenstellen van je eigen keet

Is de keet naar wens samengesteld, dan kun je vervolgens een huurperiode selecteren en een offerte opvragen met de gekozen oplossing. 

Een bevestiging met jouw samengestelde bouwkeet zal per mail toegestuurd worden. 

Je eigen bouwkeet samenstellen?

Nieuwsgierig geworden naar hoe de tool werkt? Of zelf een bouwkeet samenstellen?
Ga dan naar www.demeeuw.com

We kunnen jou ook voorzien in online succes.
Neem contact met ons op!

Contact ons