Stel nu zelf je gebouw samen

Nieuwsgierig naar de Building Configurator?

DEMEEUW Building Configurator

We hebben samen met DEMEEUW weer een volgende stap gezet naar de toekomst. Na de succesvolle lancering van de nieuwe website voor DEMEEUW en de uitbreiding voor de talen is er nu een tool online waarmee je zelf je bouwkeet kan samenstellen: DEMEEUW Building Configurator.

Building Configurator

Deze super handige tool geeft je door middel van tooltips een korte uitleg. Vervolgens krijg je een aantal vragen zodat automatisch het juiste gebouw gegenereerd kan worden. Wanneer het gebouw is samengesteld, krijg je de vraag om je e-mail achter te laten, zodat DEMEEUW een account voor je aan kan maken, zodat je je gebouw later kunt bekijken / wijzigen.

Tevens zie je een plattegrond van het gegeneerde gebouw.

Na het samenstellen van je eigen keet

Is de keet naar wens samengesteld, dan kun je vervolgens een huurperiode selecteren en een offerte opvragen met de gekozen oplossing. Een bevestiging met jouw samengestelde bouwkeet zal per mail toegestuurd worden. 

Stel zelf samen

Naast de standaard units die je kunt huren of kopen en de building configurator die automatisch aan de hand van je wensen een gebouw genereerd, is er ook de mogelijkheid om het geheel zelf samen te stellen. Daarom hebben we een tool gemaakt waarmee dit mogelijk is. Daarmee kun je dus je zelf samengestelde bouwkeet huren.

De ruimtes zijn opgedeeld in drie categorieën: algemene ruimtes, sanitaire ruimtes en verkeersruimtes. In de tool kun je je gewenste ruimte slepen door middel van drag en drop naar het grid daaronder. Zo kun je de keet indelen naar eigen wens, ruimtes plaatsen, weer verwijderen of verplaatsen. Je kunt switchen van verdieping 1 naar verdieping 2 en een hal toevoegen. 

De Meeuw Building Configurator - Outpost11 - Tooltips
De Meeuw Building Configurator - Outpost11 - Stel zelf samen
De Meeuw Building Configurator - Outpost11 - Responsive