Waarom DEMEEUW ook online aan de toekomst bouwt

Je kunt met DEMEEUW bellen, chatten, mailen, algemene en specifieke formulieren versturen, brochures opvragen, lid worden van de nieuwsbrief of natuurlijk bezoeken op het fysieke adres

Een stap dichter bij de toekomst

In samenwerking met The Communication Company (TCC) en Yonego heeft Outpost11 de nieuwe website van DEMEEUW ontwikkeld. Met een compleet nieuwe corporate identity is DEMEEUW een stap dichter bij de toekomst. Daarmee gezegd, hebben wij hun nieuwe website ontwikkeld in een geheel modulair CMS wat past bij de grondgedachte van DEMEEUW: Toekomstbouwers.

DeMeeuw - Outpost11 - Printscreen 1

Over DEMEEUW

DEMEEUW maakt ruimte voor flexibele oplossingen die écht anders zijn in welke sector dan ook. Snel realiseerbaar, eenvoudig aanpasbaar en flexibel in functie, locatie en volume. 

Met een eigen identiteit en volledige her inzetbaarheid. Met enorme vakkennis en ervaring in flexibel bouwen hebben zij de oplossing voor huisvestingsvraagstukken in vrijwel alle sectoren.

Gericht op contact

Buiten het feit dat de website met name dient als informatie kanaal en het vertellen wat DEMEEUW doet en daarbij de visie uitdraagt, dient de website ook als kanaal om in contact te komen met DEMEEUW

Het type en het moment van contact kan per pagina-deel worden bepaald in het CMS. Op deze manier is het mogelijk om altijd op het juiste moment en op de relevante plek in de website het contactmoment aan te reiken.

DeMeeuw - Outpost11 - Printscreen 2

Mailplus

Alle formulieren in de website zijn gekoppeld met het externe systeem Mailplus. Dit systeem zorgt voor de nodige automatische terugkoppelingen zodat wanneer je midden in de nacht een brochure opvraagt, je ook direct de brochure in je mailbox ontvangt.

Landingspagina’s

In het CMS kunnen verschillende landingspagina's aangemaakt worden. Deze landingpagina's kunnen gebruikt worden om vanuit andere pagina's/campagnes/onderdelen te verwijzen naar een specifiek onderdeel binnen DEMEEUW. Dit is super handig wanneer je specifiek op zoek bent naar een onderdeel binnen DEMEEUW. Zeker ook wanneer je zoekt vanuit een zoekmachine. 

Talen

DEMEEUW is opgezet in meerdere talen en dit is allemaal te beheren vanuit 1 CMS.

Modulair CMS

De pagina’s zijn flexibel opgebouwd en daardoor flexibel kunnen worden aangepast in het welbekende en gebruiksvriendelijk Umbraco CMS.

Umbraco maakt sinds korte tijd mogelijk om pagina’s in het CMS modulair te beheren. Op deze manier ben je flexibel qua indeling op je website en kun je, in zoverre dit ontwikkeld is voor de specifieke pagina, elementen plaatsen die je uit een lijst kunt kiezen. Hierdoor ben je vrij met het indelen van de content van iedere pagina.

 

Een succesvol project neerzetten met Umbraco?

Niet alleen is het Umbraco CMS zeer gebruiksvriendelijk en biedt het je veel vrijheid en flexibiliteit. Daarbij is het ook nog eens kostenbesparend! 

Interesse in het Umbraco CMS en/of samen met ons een succesvol project neerzetten? We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.

DeMeeuw - Outpost11 - Responsive

Benieuwd geworden?

Urgente huisvesting huren (module)

DEMEEUW maakt het mogelijk om zelf de geschikte huisvesting samen te stellen.

Bekijk hier de case.

Benieuwd hoe deze module werkt?