Frailty Mobiele App

Mobiele applicaties zijn niet alleen voor de fun. Outpost11 ontwikkelde de medische mobiele Frailty app. Een gedegen toegevoegde waarde in de gezondheidszorg.

Probleem

Om de kwetsbaarheid van ouderen te testen, is in het verleden de Trazag methode ontwikkeld. Aan de hand van diverse testen kan bekeken worden in hoevere een oudere nog in staat is om voor zichzelf te kunnen zorgen. Tot op heden waren deze testen een grote papierwinkel.

Concept

Met de door Outpost11 ontwikkelde Frailty app is dat verleden tijd. Artsen krijgen de mogelijkheid om via hun mobiele device eenvoudig de diverse testen af te nemen. Door de koppeling aan patientgegevens kan er direct een beeld verkregen worden over de huidige status van een patient. 

Persoonsgegevens

Alle gegevens zijn terug te vinden in een speciaal ontwikkelde webapplicatie. Artsen kunnen op deze manier altijd de eerder afgenomen testen ophalen. Zowel de mobiele app als de website voldoen aan de hoogste veiligheidseisen om zo patientgegevens optimaal te beschermen.

De Frailty app geeft aan dat ook de medische wereld zijn voordeel kan doen met de hedendaagse mogelijkheden die mobiele applicaties bieden.

 


Nieuwsgierig naar de apps die wij nog meer gemaakt hebben?

Voor de Rijswaard hebben wij de Stenenzoeker app gemaakt. De Rijswaard Stenenzoeker app maakt het vanaf nu nog eenvoudiger om die perfecte steen te vinden!

Bekijk het project voor de Rijswaard

Met de Speculator app kun je de beursontwikkelingen in de gaten houden, voorspellingen doen en de strijd aangaan met andere deelnemers.

Bekijk het project van de Speculator app

 

Ben je benieuwd of we voor jou ook een interessante app kunnen realiseren?

We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.