Sensoren

Je transport monitoren met smart hightech tank sensoren

Bekijk de website van Intermodal Telematics live

Intermodal Telematics

Nu nog makkelijker je containertransport monitoren met de smart hightech tank sensoren van Intermodal Telematics. Intermodal Telematics is een bedrijf dat sensoren maakt, die data verzamelen tijdens het transport van containers en haar inhoud. En om nou meer uitleg te geven wat deze sensoren nou precies allemaal doen heeft Outpost11 voor Intermodal Telematics een website gemaakt.

Intermodal Telematics - Outpost11

Ontwikkeling

Bedrijven die hun producten in tank containers verschepen, kunnen met de slimme hightech sensoren van Intermodal Telematics de reis van hun tank container volgen. Hun inhoud bewaken op afstand. En niet alleen hebben ze sensoren die de standaard metingen verrichten, zoals bijvoorbeeld locatie en temperatuur. Maar ze kunnen zelfs sensoren volledig custom maken. Op de website die wij voor Intermodal Telematics hebben gemaakt, kun je meer informatie vinden over deze smart tank sensoren. Naast de website hebben we ook visitekaartjes en een advertentie, om aan te kondigen dat Hoyer gekozen heeft voor Intermodal Telematics om 40.000 van hun tank containers te voorzien van IMT's tailor-made hardware en software, gemaakt.

Modulaire Umbraco CMS

We hebben de website opgebouwd in het modulaire Umbraco CMS. Zo kan Intermodal Telematics gemakkelijk de pagina's opzetten of wijzigen. Ze kunnen bijvoorbeeld onderdelen van de sensor uitlichten met tekst en/of iconen en afbeeldingen. Het gebruiksvriendelijke CMS is zo opgezet dat wijzigingen, pagina's toevoegen en iedere pagina uniek indelen, in een paar kliks uit te voeren is.


Advertentie

Intermodal Telematics voorziet 40.000 Hoyer tank containers van hightech sensoren. 
Vandaar de onderstaande advertentie, welke gepubliceerd werd in een container gerelateerd blad.

Intermodal Telematics - Outpost11 - Advertentie


Volledig responsive

Intermodal Telematics - Outpost11 - Responsive


Visitekaartje

Visitekaartje

 

 

Een afspraak maken

We kunnen jou ook voorzien in online succes. 

Neem contact met ons op.

Samen met ons een succesvol project neerzetten?