Interpolis - Volg Dolph

Wederom in samenwerking met hét reclamebureau uit Breda, The Communication Company, ontwikkelden we de übercoole website waar je Dolph Live kunt volgen

Interpolis - Volg Dolph

Dolph had het idee om langs de grens van Nederland te lopen. Wie kon hem niet beter steunen dan Interpolis met de doorlopende reisverzekering! Wederom in samenwerking met hét reclamebureau uit Breda, The Communication Company, ontwikkelden we de übercoole website waar je Dolph Live kunt volgen. #Grensverleggend! Volg jij Dolph al?

Dolph zijn route op de Interactieve Map

1687 kilometer binnen 80 dagen; Dolph heeft zijn route helemaal uitgestippeld. Van plaats tot plaats en natuurlijk de vele kilometers die ertussen liggen. Omdat hij nog niet helemaal zeker weet of alle wegen even gangbaar zijn, kunnen het zelfs nog meer kilometers worden!

Door vooraf de bekende plaatsen op de map aan te geven en met elkaar te verbinden, wordt de route op de kaart getoond. Wat Dolph echt loopt wordt live getracked via onze Custom Locatie App. Zo weten we dus precies waar is en welke route hij heeft afgelegd.

Interpolis - Volg Dolph - Outpost11

Custom Locatie App

Dolph wordt tijdens zijn wandeling op de voet  gevolgd, dankzij de door ons ontwikkelde app, speciaal voor Dolph!  Omdat Dolph vaak uren onderweg is en op de grens (lees: soms geen bereik) loopt, hebben we een energiezuinige App ontwikkeld die, indien bereik, de coördinaten doorstuurt van zijn gewandelde route. Indien Dolph geen bereik geeft worden de coördinaten tijdelijk opgeslagen in de App en verstuurd wanneer er weer signaal is.

Op deze wijze volg je Dolph op de voet en kun je precies zien of hij bij jou in de buurt is en je wellicht een stukje met hem mee kan lopen! :)

Interpolis - Volg Dolph - Outpost11 - Dolph aanmoedigen

De berichten

Dolph zal tijdens zijn wandeling opmerkelijke, mooie, leuke, spannende en nog veel meer momenten met je delen. Dit doet hij door middel van het delen van berichten, foto’s en binnenkort ook Live streams via zijn sociale media kanalen.

Koppeling social media

Wij hebben een koppeling gemaakt zodat we al deze updates op zijn route tonen, zo weet je precies waar hij deze unieke momenten heeft meegemaakt. We hebben zijn Facebook, Twitter, Instagram en ook Meerkat gekoppeld, en alles wordt getoond op de interactieve map.

Interpolis - Volg Dolph - Outpost11 - Responsive

Slaapplaats

Om elke dag in een hotel te blijven slapen was geen optie, soms is Dolph zo ver weg van de bewoonde wereld en is er geen hotel te vinden. Daarbij vindt Dolph het natuurlijk veel leuker om bij mensen thuis te slapen. Dus, op verzoek van Dolph, ontwikkelde Outpost11 ook een feature waarmee Dolph op de Interactieve Map kan aangeven waar hij nog een slaapplaats nodig heeft. Door op een van de plaatsen te klikken, open je een formulier waar je aan Dolph een slaapplaats kunt aanbieden. Hij zal dan zelf contact met je opnemen om het een en ander af te stemmen.

Aanmoedigen of zelf meelopen?

Om Dolph een hart onder de riem te steken en te ondersteunen tijdens zijn wandeling, wordt gevraagd aan heel Nederland om een steentje bij te dragen. Je kunt te allen tijde met hem meelopen/fietsen of aanmoedigen op zijn route. Mocht je daarbij hulp nodig hebben van Interpolis, kun je dat via het aanmoedigingsformulier melden , wie weet dat zij jouw aanmoedigingsactie gaan steunen!