Isa Music & Media

Isa Music & Media is een dynamisch mediabedrijf vol passie in het realiseren van uiteenlopende videoproducties in binnen- en buitenland. Van flitsende videoreportages met kleurrijke interviews tot diverse corporate video's; wij hebben het allemaal in huis.

Isa Music & Media - Website

Isabelle: ze zit vol passie, is verrassend en altijd enthousiast. Ze was ook op zoek naar een toepasselijke website, waar menigeen jaloers op moest zijn. Outpost11 is met dezelfde karaktereigenschappen als Isabelle aan de slag gegaan. Met als resultaat: een passievolle, verrassende en enthousiaste website die jaloerse blikken op werpt. Isabelle = blij, dus wij ook!

Flitsend mediabedrijf!

Haar nieuwe website moest en zou  er uit knallen! Video is key: Eén van de voorwaarden om de website in een heerlijk nieuw jasje te steken.

Online video

Zoals je misschien al wel weet, dromen wij inmiddels van online video met ons eigen product Clipster. Hierdoor wisten we online video ook in deze website optimaal in te zetten er een dynamisch geheel van te maken.

Logo

We hebben tevens haar logo een opfrisbeurt gegeven zodat deze anno 2016 er weer helemaal tegenaan kan. Het logo bestaat uit meerdere onderdelen, wat ons het idee gaf om ook een beeldmerk te maken, dat gebruikt kan worden om meer rust te creëren op plaatsen waar dat nodig is.

Daarbij hebben we de typografie eigentijds gemaakt, waarbij we gekozen hebben voor een strakker lettertype.

 

Doeltreffend & responsive

Met onze slimme aanpak en de nieuwste technieken hebben we voor Isabelle een kostenefficiënte, maar zeker doeltreffende website opgezet.

Natuurlijk ook te bekijken op je smartphone, tablet, phablet, laptop en/of desktop!

Beeldmerk

Het beeldmerk hebben we losgetrokken van het logo, en het geheel aangescherpt en verfijnd. Maar wel helemaal in de stijl van Isa.

 

Nieuwsgierig? Bekijk de nieuwe website.