Juzt - Website

Na de fusie van jeugdzorgorganisaties Tender en De Zuidwester ontstond Juzt en daarmee de grootste aanbieder van jeugdzorg in West Brabant. Een nieuwe organisatie, een nieuwe naam, een nieuwe website. Daar was Outpost11.

Informatief en doelgericht

Met diverse doelgroepen en een keur aan specifieke informatie, was het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere bezoeker zich direct thuis voelt op de site. Ouder of jongere, professional of gemeente medewerker. Maar thuis voelen alleen is niet genoeg. Binnen enkele klikken is zeer gerichte informatie op te vragen. En dat niet alleen. Speciale modules maken het mogelijk om verder te gaan.

Ouders kunnen op een hele eenvoudige manier de detecteren wat er met hun kind aan de hand is. De stap naar hulp wordt hiermee danig verlaagd. Maar ook aan de gemeentes is gedacht. 

Een interactieve kaart maakt het mogelijk om te bekijken welke hulpprogramma's er beschikbaar zijn en welke er worden afgenomen. Zo is het eenvoudg om een bij een collega ambtenaar van een andere gemeente om ervaringen te vragen.

Gebruiksvriendelijk

De eerste reacties van de diverse doelgroepen zijn uitermate positief. Vooral het gebruiksgemak is veel teruggekomen uit de feedback. Precies hoe we het het liefste zouden willen.


Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op http://www.juzt.nl.