Juzt staat dichter bij de cliënt

Wederom een succesvol project in onze jarenlange samenwerking met Juzt.

Juzt

Juzt, aanbieder van specialistische jeugd- en opvoedhulp was toe aan een nieuwe, frisse website. Een website die er voor zorgt dat Juzt dichter bij de cliënt komt te staan. Daarnaast is het voor relevante instanties helderder geworden wat Juzt voor hen kan betekenen en welke succesvolle projecten ze hebben gerealiseerd. Wederom een succesvol project in onze jarenlange samenwerking met Juzt.

Juzt - Outpost11


Heldere website

Juzt is aanbieder van specialistische jeugd- en opvoedhulp bij complexe problemen en helpt gezinnen die met huiselijk geweld te maken hebben. Wij hebben voor ze een compleet nieuwe website gemaakt. Informatie moet centraal staan met een heldere navigatie. Op de homepage moet snel duidelijk zijn wat ze doen en via de formulieren aan de zijkant kan er simpel contact opgenomen worden. Wij hebben een duidelijk design neergezet en Juzt heeft zelf gezorgd dat de website een vriendelijk karakter gekregen heeft door zelf foto's te maken en deze op bepaalde plaatsen op de website te tonen.Modulaire Umbraco CMS

De website is opgebouwd in het modulaire Umbraco CMS. Hierdoor heeft Juzt de keuze om elke pagina met verschillende modules op te bouwen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een module om de wachttijdsindicatie aan te geven, een full-size afbeelding module, een module voor een cijferweergave en een module voor een quote. Zo is de website flexibel op te bouwen en kun je op elke pagina iets belangrijks uitlichten, modules toepassen, teksten plaatsen met meerdere sub koppen en verschillende achtergronden, verwijzen naar gerelateerde nieuwsitems, agendapunten of projecten.


Juzt - Outpost11 - Responsive

Nieuwsbrief systeem

Naast dat we voor Juzt een nieuwe website hebben gemaakt, hebben we ze ook voorzien van een nieuwsbriefsysteem. Zodat zij zelf nieuwsbrieven kunnen aanmaken en versturen. Dit betreft een  flexibel nieuwsbrief opmaak-, test- en verstuursysteem in het eenvoudige en gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. De nieuwsbrief bestaat uit een hoofdafbeelding met een titel en kan ingedeeld worden met een enkel artikel of meerdere artikelen met een afbeelding en een link, zodat doorverwezen kan worden naar een achterliggende pagina.

 

 

Formulieren

Via het CMS kunnen formulieren aangemaakt worden. Zo kan specifiek voor bijvoorbeeld iedere vacature een formulier op maat gemaakt worden. 

Interesse?

Interesse in het Umbraco CMS, het zelf aanmaken van formulieren en/of samen met ons een succesvol project neerzetten? We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.