Wat is NEZZT?

Bekijk het resultaat!

Nezzt

In samenwerking met The Communication Company (TCC) heeft Outpost11 de website van NEZZT ontwikkeld. NEZZT is een dochteronderneming van DEMEEUW. Het is een nieuw woonconcept dat meegroeit met de samenleving, of krimpt als dat noodzakelijk is. Deze website is in basis dezelfde opzet als de website van DEMEEUW. Zo blijft het herkenbaar maar toch anders.

Nezzt - Outpost11

Wat is NEZZT?

De woningwereld is constant in beweging. Een tekort aan passende woningen op de juiste locatie, met de juiste indeling of comfort. Hier komt NEZZT om de hoek kijken. Zij ontwikkelde een nieuw woonconcept dat mee kan groeien met de samenleving of krimpt wanneer noodzakelijk. Wat resulteert in de volgende stap in bouwen. 

Voor NEZZT is daarom een nieuwe website ontwikkeld. Met algemene uitleg over wat NEZZT is en wat ze doen, kun je daarnaast ook op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen onder het hoofdstuk nieuws.

Modulair CMS

Ook deze website, net zoals DEMEEUW maakt gebruik van het Modulaire CMS. (Umbraco maakt sinds korte tijd mogelijk om pagina’s in het CMS modulair te beheren. Op deze manier ben je flexibel qua indeling op je website en kun je, in zoverre dit ontwikkeld is voor de specifieke pagina, elementen plaatsen die je uit een lijst kunt kiezen. Hierdoor ben je vrij met het indelen van de content van iedere pagina).
Zo kun je bij NEZZT bijvoorbeeld ook quotes, image gallery en een parallax afbeelding plaatsen. En hiermee variëren per pagina.

Nezzt - Outpost11 - Responsive

Contact opnemen

Door middel van een contact module aan de zijkant en op mobiel aan de onderkant, moet het voor de bezoeker makkelijk worden om contact op te nemen met NEZZT. Heb je liever dat NEZZT contact met jou opneemt? Geen probleem. Je kunt een formulier invullen op de homepagina met je gegevens en NEZZT zorgt ervoor dat zij contact met jou opnemen. 

De website is uiteraard ook geheel responsive.

We kunnen jou ook voorzien in online succes. Neem contact met ons op!