Olympus PEN - Campagnewebsite

Je hebt een nieuwe camera, maar hoe werkt deze nou eigenlijk? Olympus biedt een online cursus aan met tips, tricks en inspiratie via een campagnewebsite en Facebook tab door Outpost11.

Concept

Olympus biedt met haar nieuwe range PEN camera's, fotografen een nieuwe optie in fotograferen. Handige kleine camera's met losse lensen. Dit alles met een DSL kwaliteit en blitse filters als in Hipstamatic.

Online workshop

Met de speciaal ontwikkelde website hebben gebruikers de mogelijkheid om een uitgebreide online workshop te doen. Op deze manier leert met de nieuwe PEN camera perfect kennen. En je staat niet alleen. Olympus heeft acht gerenommeerde ambassadeurs geselecteerd voor deze PEN camera's.

Zij inspireren je niet alleen met hun foto's en tips, maar helpen je tevens de mooiste foto's te maken en helpen je bij de workshop.

Facebook tab

Naast de website is er een speciale Facebook tab page ontwikkeld. Op deze pagina is een doorvertaling van de website te vinden. De Facebook pagina is volledig te beheren vanuit het zelfde CMS als de website. Hier kun je in je vertrouwde omgeving je nieuwe camera showen en bewonderen. En niet alleen dat. Laat je er inspireren!