PHC Forms

PHC - Persoonlijk contact & Forms

Om bezoekers sneller en met name op een meer persoonlijke wijze in contact te laten komen met PHC, hebben we voor de website een uitbreiding ontwikkeld waarbij we de gehele navigatie hebben aangepast. Hoppa!

Persoonlijk en direct contact

In het CMS kan PHC zelf instellen voor welke pagina, welke medewerker als gezicht/ verantwoordelijke voor de content wordt gesteld en waar de bezoeker persoonlijk contact mee kan opnemen.

Middels een foto, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres of anders het formulier kunnen de medewerkers direct benaderd worden. Geen tussenpersonen, maar direct degene die je wilt spreken.

Wij juichen PHC aan met deze persoonlijke touch. Hierdoor wordt de kloof tussen een digitale website en de stap naar een persoonlijk contact nog kleiner.

Formulieren genereren in een handomdraai

Daarbij hebben we het CMS verder ontwikkeld en uitgebreid met Forms. Dit onderdeel maakt het mogelijk dat PHC zelf formulieren kan aanmaken op een template-pagina die daarvoor geschikt is gemaakt. Erg handig! In het CMS heb je dan de keuze uit verschillende soorten vragen waarbij het antwoord bestaat uit een enkele regel, meerdere regels, meerdere antwoorden die je kunt kiezen, een enkel antwoord, datumprikkers, dropdowns etc.

Afhandeling formulier zelf in te regelen

Daarbij kan je per formulier aangeven of je de entries apart gemaild wilt hebben, totaal wilt exporteren, of juist direct naar in het ERP systeem wilt plaatsen etc. Handig wanneer je specifieke klantgegevens nodig hebt of gegevens moet uitbreiden.