Succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is in tailored telecom

Outpost11 is trots dat zij deze website voor PHC heeft mogen ontwikkelen in samenwerking met BrandBasics, het bedrijf dat de nieuwe huisstijl en ontwerp van de website heeft uitgewerkt

PHC - Website

De lancering van de nieuwe website van PHC was een succes. Ten aanzien van het gehele bedrijf werd de nieuwe filosofie, huisstijl, website en webshop gepresenteerd. Outpost11 is trots dat zij deze website voor PHC heeft mogen ontwikkelen in samenwerking met BrandBasics, het bedrijf dat de nieuwe huisstijl en ontwerp van de website heeft uitgewerkt.

PHC - Website - Outpost11

PHC tailored telecom

PHC is een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is in tailored telecom. Ze maken zakelijke communicatie makkelijk en efficiënt. Bij PHC krijg je altijd de beste, slimste, meest efficiënte producten, diensten en systemen afgestemd op de communicatiebehoefte van jouw bedrijf.  Voorop lopen op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie, vast en mobiel geïntegreerd en andere services & diensten; dat is PHC.

Outpost11 heeft PHC van een informatieve, overzichtelijke en vooruitstrevende website voorzien. De uitlichtingen van de bedrijfsfilosofie, diensten, kennis, partners en nieuws waren onmisbaar. Net als PHC loopt Outpost11 graag voorop en voegde voor PHC een nieuwe feature toe: de multiple screen experience.

Mulitple screen experience

Bij een bezoek aan de website via de desktop pc, krijgt de bezoeker de keuze om de website mobiel te bedienen na het scannen van een QR code of via een reguliere link. De versie die dan op je mobiel opent is als het ware een afstandsbediening van de website die op de desktop pc wordt getoond. Niet alleen is dit een uniek technisch hoogstandje, maar kan de gebruiker ook het ultieme PHC gevoel ervaren: vooruitstrevend en vernieuwend (“klaar voor morgen”).

PHC - Website - Outpost11 - Responsive

Responsive

Naast de multiscreen experience met de mogelijkheid van het bedienen met mobiel, is de website natuurlijk ook op alle devices te bekijken: desktop, mobiel en tablet van verschillende formaten.

Umbraco CMS

Outpost11 heeft de website van PHC voorzien van een gebruiksvriendelijke Umbraco CMS, waardoor zij de website zelfstandig kunnen beheren.

Webshop

De website is voorzien van een webshop, waar Outpost11 aan heeft bijgedragen. Ondanks de twee systemen, de website en de webshop, is het door dezelfde vormgeving net alsof je de website niet verlaat. Het is het mogelijk in te loggen als klant of als partner. Na het inloggen vindt de gebruiker een overzicht van de producten, kunnen zij meer informatie vinden en aankopen doen.

Persoonlijk contact & Forms

Om bezoekers sneller en met name op een meer persoonlijke wijze in contact te laten komen met PHC, hebben we voor de website een uitbreiding ontwikkeld waarbij we de gehele navigatie hebben aangepast. Hoppa!

In het CMS kan PHC zelf instellen voor welke pagina, welke medewerker als gezicht/ verantwoordelijke voor de content wordt gesteld en waar de bezoeker persoonlijk contact mee kan opnemen.

Middels een foto, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres of anders het formulier kunnen de medewerkers direct benaderd worden. Geen tussenpersonen, maar direct degene die je wilt spreken.

Wij juichen PHC aan met deze persoonlijke touch. Hierdoor wordt de kloof tussen een digitale website en de stap naar een persoonlijk contact nog kleiner.

Formulieren genereren in een handomdraai

Daarbij hebben we het CMS verder ontwikkeld en uitgebreid met Forms. Dit onderdeel maakt het mogelijk dat PHC zelf formulieren kan aanmaken op een template-pagina die daarvoor geschikt is gemaakt. Erg handig! In het CMS heb je dan de keuze uit verschillende soorten vragen waarbij het antwoord bestaat uit een enkele regel, meerdere regels, meerdere antwoorden die je kunt kiezen, een enkel antwoord, datumprikkers, dropdowns etc.

Afhandeling formulier zelf in te regelen

Daarbij kan je per formulier aangeven of je de entries apart gemaild wilt hebben, totaal wilt exporteren, of juist direct naar in het ERP systeem wilt plaatsen etc. Handig wanneer je specifieke klantgegevens nodig hebt of gegevens moet uitbreiden.

PHC - Website - Outpost11 - Forms

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje!

We kunnen jou ook voorzien in online succes. Neem contact met ons op!