Provincie Noord Brabant – Dandenkjeaanbrabant.nl 2010 - Website

Natuurlijk zijn wij als Brabants bureau trots op onze provincie. Maar zelfs wij als echte Brabanders kunnen nog leren hoe mooi Brabant eigenlijk is. Niet alleen mooi, maar wat dacht je van Bourgondisch?

Concept

Heerlijk eten in dat ene goed geheim gebleven restaurantje. Maar ook het zaken doen gaat hier op een net iets andere manier. Netwerken op zijn Brabants. Misschien denk je: ach, dat weet ik allemaal wel. Wij kunnen je zeggen, dat dachten wij ook. Maar niets is minder waar! Laat je als echte Brabander, maar ook als je uit een andere provincie komt eens verassen door deze prachtige provincie.

Website

Een fantastisch platform dat Outpost11 realiseerde voor de Provincie Brabant. Een dagelijkse kalender, Brabants nieuws, een Brabant Quiz, een fotowedstrijd, Brabants weer en voorals een Brabants hart, is deze site helemaal Brabant!

En als je nu je ogen dicht doet……dan denk je toch aan Brabant!

Samen met de campagne, gerealiseerd door The Communication Company, heeft het Brabant opnieuw op de kaart gezet bij de Brabanders. Het is zo succesvol dat er ook een internationale versie van de site is gerealiseerd en in 2011 een versie 2 live is gegaan.


Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op http://www.dandenkjeaanbrabant.nl.