Speculator - Mobiele App

Met de Speculator APP kun je mobiel de beursontwikkelingen in de gaten houden, voorspellingen doen en de strijd aangaan met andere deelnemers

Mobiele app "Speculator"

Outpost11 heeft een vernieuwende mobiele app met huisstijl ontwikkeld! Met deze interactieve, Speculator app met verschillende features kun je mobiel de beursontwikkelingen in de gaten houden, voorspellingen doen en de strijd aangaan met andere deelnemers. Wie heeft er de beste kijk op de beurzen wereldwijd?

Speculator - Mobiele App - Outpost11
Speculator - Mobiele App - Outpost11

Features

Via een persoonlijk account kan je inloggen via Facebook, Linkedin of e-mailadres. Dagelijks kunnen deelnemers de beurzen voorspellen door Long of Short te gaan voor die dag. Aan het einde van de dag worden de resultaten in de app weergegeven. Met behulp van een timer ziet men hoe lang het duurt voordat de beurs opent of sluit. Desgewenst kun je berichten via de ingebouwde push notificaties ontvangen.

Invite Friends

Het resultaat van de voorspellingen kan de gebruiker, in de History via het menu terugvinden. Om toegang te krijgen tot de Top 10 van de deelnemers, dienen er eerst drie vrienden uitgenodigd te worden via Facebook of e-mail. Door middel van filters toe te passen kun je de verschillende top 10 lijsten weergeven.

App Store

De Speculator app is te vinden in de verschillende App stores en is te gebruiken op Windows, Android en iOS. Meer informatie over de app is er te vinden via de ondersteunende responsive website.

Speculator - Mobiele App - Outpost11

Artikel in Financieel Dagblad

App peilt sentiment beleggers:
Op vrijdag 12 september 2014 is dit artikel over de Speculator App gepubliceerd in het Financieel Dagblad.

Artikel Financieel Dagblad Speculator app

Logo Speculator

Naast de app en de webpagina hebben we ook het logo ontworpen. Het logo bestaat uit de pijl (long or short) en een sterk lettertype voor de tekst. De kleuren benadrukken long or short.

 

Ben je benieuwd of we voor jou ook een interessante app kunnen realiseren?

We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.