Steverink

Voor Makelaarskantoor Steverink uit Breda hebben wij de nieuwe website verzorgd, te samen met de gehele nieuwe huisstijl. We hebben het geheel een verfrissende opknapbeurt gegeven. Naast het aanbieden van nieuwe woningen kun je ook informatie vinden over wat Steverink allemaal nog meer te bieden heeft. Dus op zoek naar een nieuwe woning in omgeving Breda (of zelfs woningen in België) of alles willen weten over passende hypotheken en verzekeringen? Kijk snel op www.steverink.nl.

Wat doet Steverink?

Steverink biedt naast een woningaanbod nog veel meer services aan. Makelaar en taxateurs is 1 kant van Steverink. Deze kant wordt benadrukt door de roze kleur. En de andere kant bestaat uit het geven van hypotheekadvies en een onafhankelijk verzekeringsadvies. Deze kant bestaat uit de blauwe kleur. Twee onderdelen, 1 bedrijf. 

Koppeling met Realworks

We hebben de website gekoppeld aan makelaarsoftware Realworks. Hiervan is het huizenaanbod gekoppeld aan de website. Zodat Steverink dit systeem kan blijven gebruiken en het huizenaanbod  up-to-date blijft op de website. 

Modulair Umbraco CMS  

Voor de website voor Steverink maken we gebruik van het Modulaire CMS van Umbraco. Op deze manier ben je flexibel qua indeling op je website. Zo kun je bij Steverink de pagina's geheel vrij opbouwen uit de verschillende beschikbare modules. Zo is het heel eenvoudig om hun onderscheid tussen makelaar/taxateurs en hypotheken/verzekeringen kenbaar te maken, door de kleuren roze of blauw te kiezen voor elk van deze onderdelen en subonderdelen. Daarnaast kun je afbeeldingen en teksten plaatsen op plekken die je zelf kan kiezen op de pagina. 

 

Verkoopbord: Nieuwe stijl voor Steverink

De handige contact module van Steverink

De Steverink website is ook geheel responsive

Eenvoudig maken tot het opnemen van contact

Je wilt advies of informatie over een huis, verkoop, aankoop, taxatie, verhuur, verzekeringen of hypotheken, dan kun je de contact module gebruiken die aan de onderkant van de homepagina te vinden is. Er zijn verschillende contactmodules en deze kan Steverink via het CMS zelf toevoegen aan pagina's.

Naast deze contact module is er ook een afspraak module, die erg van pas komt op een huis detail pagina. Want wanneer je een prachtig pand ziet dat je interesse heeft gewekt, dan wil je daar toch meteen meer van weten? Maar ook bij de pagina hypotheken en verzekeringen is het gemakkelijk om direct een afspraak te plannen met Steverink. Vul je gegevens in en Steverink neemt daarna contact met je op. Persoonlijker kunnen we het niet maken toch?

Volledig responsive

Natuurlijk is ook deze website volledig responsive en dus ook op je tablet of mobiel perfect te bewonderen.

Bekijken?

Je bent nu toch zeker wel nieuwsgierig geworden naar het online resultaat? Kijk snel op www.steverink.nl

Volledige homepagina van Steverink

We kunnen jou ook voorzien in online succes.
Neem contact met ons op!

Contact ons