4 divisies, 1 website

Een flexibel nieuwsbriefsysteem is volledig geïntegreerd. Zo kan Vectrix zelf e-mailnieuwsbrieven opstellen, versturen en monitoren

Vectrix - Website en nieuwsbriefsysteem

In samenwerking met most frankly heeft Outpost11 de websites van Vectrix, HubStart, NextStage en V3Accountants samengevoegd naar een vernieuwde website; www.vectrix.nl. Een voor allen, allen voor een!

Vectrix - Website - Outpost11

Vectrix in een notendop

Vectrix is dé specialist in innovatie- en exportsubsidies, helpt ondernemers bij het aanvragen van bank- en overheidskredieten voor bedrijfsgroei, innovatieprojecten en internationale groei en zoekt met je mee naar investeerders. Daarnaast investeert Vectrix (NextStage) ook zelf en helpen ze ondernemers bij hun internationale groei met hun divisie Internationaliseren (HubStart). Hun collega’s van V3Accountants helpen bedrijven met inzicht in hun cijfers, zorgen voor jaarrekeningen en implementeren zij de juiste (fiscale) structuur.

4 divisies, 1 website

Voorheen bestond Vectrix uit meerdere divisies, allen een andere naam en ieder een aparte website, maar dezelfde mensen. Vectrix heeft besloten om alle divisies onder een naam te brengen; Vectrix.

Dit resulteerde dat er één website van Vectrix is waar alle divisies in samenvallen. Zoals we eerder ook voor XCOR hebben gedaan, heeft ook hier iedere divisie een eigen kleur, logo en menu-items. Daarnaast bestaan er ook algemene pagina’s waarvan de content met een filter wordt veranderd.

Nieuwsbriefsysteem

Een flexibel nieuwsbriefsysteem is volledig geïntegreerd. Zo kan Vectrix zelf e-mailnieuwsbrieven opstellen, versturen en monitoren. Vanuit iedere divisie kan een nieuwsbrief verstuurd worden, het logo en de items in de nieuwsbrieven kleuren naar blauw, oranje, rood of grijs, afhankelijk van de divisie.

Modulair CMS

Umbraco maakt sinds korte tijd mogelijk om pagina’s in het CMS modulair te beheren. Op deze manier ben je flexibel qua indeling op je website en kun je, in zoverre dit ontwikkeld is voor de specifieke pagina, elementen plaatsen die je uit een lijst kunt kiezen. Hierdoor ben je vrij met het indelen van de content van iedere pagina.

Vectrix - Website - Outpost11 - Responsive

CRM-Systeem

Vectrix maakt gebruik van het CRM systeem Microsoft Dynamics. Wij hebben ervoor gezorgd dat de data die in Dynamics wordt geplaatst synchroon loopt met de data op de website wat betreft agenda- en nieuwsbriefinschrijvingen. Zo wordt ieder half uur nieuwe Agenda-items toegevoegd in het CMS. Inschrijvingen van zowel de agenda -items als nieuwsbrief zijn real-time. Zo ook de uitschrijvingen van de nieuwsbrief.

Benieuwd geworden?