Veteka Houtindustrie

Hand in hand werkten wij aan de nieuwe website voor, wat zij al meer dan 40 jaar zijn, de specialist in houtbewerking

Veteka website

Kwaliteit door ervaring, dàt is waar Houtindustrie Veteka voor staat. Hand in hand werkten wij aan de nieuwe website voor, wat zij al meer dan 40 jaar zijn, de specialist in houtbewerking.

Veteka - Website - Outpost11

Maatwerk

Houtindustrie Veteka levert maatwerk. Van geschaafd hout en gevelbekleding tot prefab plafondsystemen en kant- en klare oplossingen, niets is onmogelijk. In een ruim uitgeruste machinepark kan Houtindustrie Veteka praktisch iedere bewerking van hout- of plaatmateriaal uitvoeren, exact naar ieders wensen. Het hout wordt geleverd door zusterbedrijf Hardhouthandel Hotim, uitgeroepen tot Nederlands beste hardhoutleverancier in 2013 door vakblad HoutWereld. Samen zijn ze genomineerd voor het beste familiebedrijf van het 2014!

Website

Ook wij leveren maatwerk. Voor Houtindustrie Veteka betekent dat een website met een uitgebreide impressie van de producten, projecten en houtsoorten. Welke weer gekoppeld zijn met bewerkingen en machines. Professionaliteit ten top en zeer gemakkelijk up-to-date te houden met een uitgebreid aanpasbaar CMS systeem.

Beleef de mooie projecten van Houtindustrie Veteka vanaf de bank, want de website is natuurlijk ook op alle devices te bekijken. Met een direct-call functie op mobiel is Houtindustrie Veteka met één simpele klik telefonisch te bereiken. Groots binnen handbereik!

 

Nieuwsgierig naar de website van Veteka?