Winters bouw & ontwikkeling

Winters bouw & ontwikkeling live bekijken?

Winters Bouw en Ontwikkeling - Website

Winters bouw & ontwikkeling was toe aan een responsive website. Outpost11 heeft voor Winters de website volledig gemoderniseerd en dit resulteert in een heldere nieuwe website.

Winters bouw en ontwikkeling website - Outpost11

Upgrade

De website van Winters Bouw was toe aan een opknapbeurt. Het mobiele aantal bezoekers groeit met de dag en daarom is het belangrijk dat ook de website van Winters op mobiele apparaten goed vertegenwoordigd is. Daarom hebben wij het design van de website een behoorlijke upgrade gegeven. Een nieuwe website met een duidelijk overzicht voor de vele projecten van Winters, om te laten zien dat zij staan voor vakmanschap.

Projecten overzicht

Winters bestaat al meer dan 66 jaar en heeft dus behoorlijk scala aan prachtige projecten. We hebben ervoor gezorgd dat deze projecten overzichtelijk weergegeven worden en om het geheel nog gebruiksvriendelijker te maken hebben we een filter toegevoegd waarmee je kan filteren op drie verschillende vlakken, team, bouwtype en bouwsegment. 

Winters bouw en ontwikkeling website - Outpost11 - Responsive

Umbraco CMS

Deze website wordt ondersteund door een gebruiksvriendelijk Umbraco CMS systeem, waardoor Winters de website en content zelfstandig kan beheren. Zo kunnen ze onder andere nieuwsitems toevoegen en de laatste nieuwe projecten toevoegen. 

Makkelijk contact opnemen met Winters

Op de mobiele versie van Winters is het mogelijk om meteen te bellen door op het telefoon icoon in de header te klikken.

Project pagina

Op de projecten detail pagina's is een element toegevoegd met de gegevens van een contact persoon die verantwoordelijk is voor het desbetreffende project. Dit moet ervoor zorgen dat het voor bezoeker van de website eenvoudig is om met de juiste persoon contact op te nemen. En dit maakt het ook een stuk persoonlijker. Tevens zijn de project pagina's uitgebreid met een overzichtelijke fotogalerij. Wanneer je op een foto klikt wordt deze vergroot weeggegeven. De projecten en delen en gerelateerde projecten mogen natuurlijk op deze pagina ook niet ontbreken.